Συμμετοχή μας στο Συμπόσιο “Το μέλλον της πολιτικής συμμετοχής των νέων: ερωτήματα, προκλήσεις και ευκαιρίες” (Strasbourg, 18-20.09.19)

Συμμετοχή μας στο Συμπόσιο “Το μέλλον της πολιτικής συμμετοχής των νέων: ερωτήματα, προκλήσεις και ευκαιρίες” (Strasbourg, 18-20.09.19)

Με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας με ένα workshop στο Συμπόσιο που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 18-20 Σεπτεμβρίου 2019 στην όμορφη πόλη του Στρασβούργου της γαλλικής Αλσατίας.

Το Συμπόσιο αποτελεί πρωτοβουλία της σύμπραξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Συμβουλίου της Ευρώπης στον Τομέα της νεολαίας (Partnership between the European Commission and the Council of Europe in the field of youth). Θα συμμετάσχουν επιλεγμένοι σύμβουλοι νέων, νέοι και φορείς νεολαίας από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Στο συμπόσιο αυτό θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και ορισμένες ομιλίες-συζητήσεις (conversations) και εργαστήρια (workshops). Το workshop μας πέρασε και επιλέχθηκε από την οργανωτική επιτροπή ως ενδιαφέρον και θα λάβει χώρα στις 19 του μήνα στην θεματική κατηγορία “Μηχανισμοί υποστήριξης που επιτρέπουν την ενεργή πολιτική συμμετοχή των νέων”. Στα αγγλικά: Supporting Mechanisms enabling young people’s political participation”. Το workshop μας αφορά την εφαρμογή της μεθόδου των Κύκλων στους νέους και έχει τίτλο: “Restorative Circles and youth: Strengthening democracy through restorative practice” (στα ελληνικά: Επανορθωτικοί Κύκλοι και νεολαία: Ενδυναμώνοντας τη Δημοκρατία μέσα από την επανορθωτική πρακτική”.

Leave a reply

newspaper templates - theme rewards

You cannot copy content of this page