Τα podcasts μας και στο YouTube!

Τα podcasts μας και στο YouTube!

Τα podcasts (τις σύντομες ηχογραφημένες εκπομπές) τα δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη και μόνο. Τίποτε παραπάνω. Δημιουργήθηκαν για όλους όσους ενδιαφέρονται να δουν μια άλλη πλευρά της Δικαιοσύνης, της έννοιας της σύγκρουσης αλλά και των ανθρώπινων σχέσεων γενικά. Μέσα από ηχογραφημένα σε ειδικό studio επεισόδια ή και από ζωντανές ηχογραφήσεις (real time recordings) προσπαθούμε να μεταφέρουμε μια άλλη, αληθινή και υπαρκτή μορφή αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε είτε ως φυσικά είτε ως νομικά πρόσωπα σε προσωπικό, οικονομικό, εργασιακό και κοινωνικό επίπεδο.

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύπλευρες, πολυεπίπεδες και αυτό σημαίνει ότι μια ολιστικού τύπου θεώρηση μπορεί ίσως να συνδράμει ουσιαστικότερα από μονομερείς και μονοδιάστατες θεωρήσεις τους.

Η ιστοσελίδα μας ελπίζει να προάγει αυτή την σφαιρικότερη αντιμετώπιση της ανθρώπινης ύπαρξης που, μεταξύ άλλων, συνδέεται και με την Επιστήμη της Νομικής. Και αυτό, διότι η Νομική Επιστήμη είναι ανθρωπιστική επιστήμη που συνδράμει στην κοινωνική ειρήνη και την αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων σε ένα ορισμένο κοινωνικό σύνολο.

Η θετική ανταπόκριση που λαμβάνουμε αποτελεί την ώθηση για να συνεχίσουμε. Κι όπου μας βγάλει! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Όλα τα podcasts βρίσκονται και στο , στο κανάλι μας εδώ.

Leave a reply

newspaper templates - theme rewards